Grondlegger Regenesis therapie

Robert Rasmusson (1919 – 2001)

Robert RasmussonRobert Rasmusson was een energetisch behandelaar die mensen hielp door intuïtief zijn handen te leggen op plaatsen waar mensen fysiek en emotionele pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. In 1980 richtte hij samen met Dr. Lisinka Ulatowska en Earle Lane het ‘Centre for Integrative Psychology’ op binnen de Columbia Pacific University.

Hiervoor ontwierp hij een professionele healingopleiding. Vele studenten maakten dit een onderdeel van de graad die zij op de universiteit behaalden. De studenten verzonnen ook de naam Regenesis, gebaseerd op de filosofie van Rasmusson dat het lichaam zich regenereert op cellulair niveau tijdens het genezingsproces.

Zijn resultaten waren baanbrekend en zodoende kreeg hij uitnodigingen over de hele wereld om zijn behandelingen te demonstreren. Hij was een eenvoudige en bescheiden man die ervan overtuigd was dat iedereen zijn methode kan leren. Zijn missie was het helpen van anderen. Zijn leven draaide rond genezing, het geven van onderwijs en het beoefenen ervan.
Regenesis is het resultaat van 40 jaar experimenteren en herhaaldelijke succesvolle resultaten. Zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Robert zei daarover:

“Soms moeten we een jump start maken om dingen weer opnieuw aan het rollen te krijgen. Als we verdriet hebben of ziek zijn en onze batterij bijna geen energie meer heeft moeten we de hulp van een andere persoon vragen om deze batterij te starten.”

Wil je ook kennis maken met de kracht van Regenesis? Dat kan door met mij een afspraak voor een behandeling te maken of door een workshop bij de Quantum Academy bij te wonen.

www.quantum-academy.net