Testimonials

Moniek (via facebook)
Na weken van klachten aan nek en schouder een afspraak gemaakt bij Maud. Na de eerste behandeling in combinatie met een massage waren de klachten al minder. Daarna nog 3 keer geweest en nu helemaal pijn vrij!! Echt een aanrader.
Thanx Maud!

Ben (via facebook)
Maud ontzettend bedankt !!
Het schrijven duurde even maar ik pluk nu echt wel de vruchten van onze gesprekken. Het heeft geholpen om keuzes te maken en de focus te krijgen. Daarnaast beter geleerd om mijn energie te richten op zaken die er toe doen!

Monique
Ik kwam bij Maud met een pijnlijke linkerarm, kramp, spierpijn en krachtverlies. Ook heb ik last van angst- en paniekstoornis. Maud gaat goed in op de klachten, ze luistert goed en gaat zeer grondig te werk. Ik vond de behandeling wonderbaarlijk!
Na één behandeling al een geweldig resultaat voor de klachten van mijn linkerarm. Angst/paniek; ik kreeg een ontzettend fijn gevoel van rust over me. Alle onrealistische gedachten kon Maud echt wegnemen. Zo dankbaar voor!
Mijn lichaam corrigeert mijn houding onbewust, in mijn geval het optrekken van de linkerschouder waardoor de klachten zijn ontstaan. Ik heb nu veel minder pijn, kramp en spierpijn. Qua angst en paniek ben ik veel rustiger geworden, kan het ook veel beter relativeren waardoor je meer rust in je hoofd krijgt. Je bent supergoed, het zit in je bloed. Je benadert de mensen op een natuurlijke en open manier en je denkt mee. Ik ben al een tijdje niet geweest voor behandeling. En ik blijf mezelf sterk voelen. Maar ik moet wel zo nu en dan gereset worden, dat merk ik wel. Ik denk dat dat ook belangrijk is voor lichaam en geest. Even een reminder!
Ik zou een behandeling iedereen aanraden. Het is goed voor lichaam en geest en je wordt er alleen maar sterker en beter van. Het helpt je zeker om bewuster met je geest en lichaam om te gaan. Het is een wonderbaarlijk iets. En ik blijf zeker onder behandeling!

Angelique (via facebook)
Maud is een professional die mij enorm heeft geholpen bij mijn pijnklachten. Ze heeft ze verlicht en geholpen om te herstellen. Ze is verre van een zweverig type maar juist heerlijk aards. Haar methode laat veel voelen in je lichaam waardoor ik echt merkte dat mijn lichaam aan het werk werd gezet (op een zelfherstellende wijze dus niets geen gepush). Ik blijf bij haar komen want ik kom er ontspannen vandaan, heerlijke behandelingen!

Kees
Oké, Maud is een vriendin dus ik ben wellicht bevooroordeeld. Maar ik heb ook best wel een vooroordeel tegen dit soort, in mijn ogen, ongrijpbare energie dingetjes. Maar omdat Maud een vriendin is heb ik haar uitdaging aangenomen. En ik kan niet anders zeggen dan ga het ervaren. De duim op de zere plek, de knoop gaat en de verlichting komt. Ik ben om, het is een uur ervaren dat je lichaam dingen doet die ik in ieder geval niet had kunnen bedenken. Ga het vooral een keer ervaren!!!! Maar denk erom een plekje is regelmatig door mij gereserveerd.

Marjo
Het is erg lastig om te omschrijven wat de regenesis sessies inhouden. Het is namelijk superfijn, super bijzonder maar ook super vaag. Het is niet te omschrijven wat er tijdens (en na) de sessie in je lijf gebeurd, maar dat er iets gebeurd is, is overduidelijk. Maud levert wat dat betreft puur maatwerk; als er een plek aandacht nodig heeft, dan blijft ze daar net zolang als het nodig is.
Want na het uitlijnen behandelt Maud ook specifieke plekken in je lijf. Of dat nu een pijnlijke schouder is, een schildklier die niet goed werkt of darmen die overstuur zijn, Maud voelt waar de aandacht nodig is en stuurt daar de energie naar toe. Tijdens dit gedeelte lig je comfortabel op een massagetafel en hoef je zelf niets anders te doen dan luisteren en genieten van wat er in je lijf gebeurt.
Ik kan iedereen een behandeling bij Maud aanbevelen. Neem er de tijd voor, voel wat er gebeurt en verbind daar geen conclusies aan, maar voel en ervaar. Ik gun iedereen deze unieke, bijzondere en ‘anders dan anders’ ervaring. Hopelijk kom ook jij op een plek waar balans ineens heel logisch en waar lichamelijke klachten ineens niet meer je leven beheersen. Dan ontdek ook jij dat het leven gewoon heel leuk, prettig en fijn kan zijn zonder daar ernstig over te moeten nadenken, dubben, en twijfelen.

Hein (via facebook)
Vanmorgen weer een heerlijke behandeling gehad van Maud met zowel Regenesis als een energetische massage. Ik ben weer als nieuw.
Zij behandelt vakkundig en met liefde en aandacht.
Absolute aanrader voor allerlei klachten, maar ook om gewoon weer op te laden. Bedankt Maud!

Linda
Ik kwam bij Maud vanwege vermoeidheid en gebrek aan energie. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Ik voelde me beter, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau. Ik zou de behandeling zeker aanraden!

Pieter
In september 2008 is bij mij de ziekte van Parkinson gediagnosticeerd. De klachten die daarmee gepaard gaan, zijn vermoeidheidsklachten en spierklachten, en voornamelijk een steeds toenemende stramheid in de spieren. De behandelingen heb ik als zeer ontspannen ervaren. Na een behandeling voelde ik regelmatig alsof er minder spierspanning in mijn lijf aanwezig was.
Maud was bij elke behandeling duidelijk zoekende naar de juiste ‘werkwijze’, maar was steeds doortastend en vastbesloten uit te vinden hoe je een specifiek onderdeel van de behandeling kon uitvoeren. Ik heb deze werkwijze als zeer prettig ervaren. Door de behandelingen zal de Parkinson niet over gaan. Wel heb ik het idee dat de stramheid in de spieren kan verminderen door de behandelingen.
Je advies om wekelijks de magnesiumkristallen te gebruiken bij het nemen van een bad volg ik nog steeds. Ik merk ook dat dit me goed doet. Ook gebruik ik de hoge dosering vitamine D. Ik zou de behandelingen zeker aanraden aan mensen die om wat voor reden dan ook een rustiger gevoel willen krijgen in hun lijf.

Cecilia

I have known Maud for a number of years, long before she has started her training in Regenesis. Her warm, open, friendly and loving nature has been, for me, the important connection I could immediately establish with her. And that connection has stayed strong ever since. Being myself a ‘victim’ of a painful slip disk for three years, I have given myself with full trust and confidence to the able hands of Maud. She did not only help me in the healing process, but we also had wonderful occasions of laughter and positive energy recharge. I can only be grateful for having met her. I look forward to plugging into this wonderful healing source that Maud is so generously sharing with us to help our individual healing journeys.

Chantal
Ik had nog nooit van Regenesis gehoord. Via via had iemand mij Maud aanbevolen. Ik had al zoveel geprobeerd en was eigenlijk een beetje radeloos wat ik aan mijn vage klachten kon doen. Stress had ik niet, dacht ik. Maar na de eerste behandelingen bij Maud werd het duidelijk en ik moest geduld hebben en het leverde veel op! Met veel tips van Maud en haar heerlijke behandelingen.
Zo goed als klachtenvrij.
Maud bedankt! Je bent een topper!

Debby
Regenesis therapie maakte mijn lichaam soepeler, Maud doet echt haar best om te kijken wat ze aan je klachten kan doen, daarnaast hebben we ook lekker gelachen (knapt een mens ook van op).

Truus: (via facebook)
Laatst behandeld door Maud vanwege nek-en schouderklachten. Het zijn prettige, niet pijnlijke behandelingen die ook zeer rustgevend werken. Maud behandeld je hele ruggenwervel-kolom omdat de klachten overal vandaan kunnen komen. Halverwege werd ik ineens misselijk. Maud stopte direct en ging na een korte pauze waarbij de misselijkheid ook weer wegtrok, verder. Na de behandeling voelde ik minder pijn, ik voelde me meer ontspannen en veel energieker! Na de 2e behandeling kreeg ik ook nog een nek-schoudermassage. Maud voelt aan waar er op dat moment behoefte aan is. Een absolute aanrader voor iedereen met klachten, maar ook bij spanning en stress!!

Anja (via facebook)
Maud heeft gouden handen. Na haar behandeling voel ik mij weer echt helemaal ontspannen.

Dennis (via facebook)
Ik bezoek met enige regelmaat Maud voor een heerlijke ontspannende massage…die zijn geweldig! Af en toe bij klachten helpt ze met een regenesis behandeling, wat zeker helpt bij het herstel. Maud is een professional, maar daarnaast een hele leuke gezellig meid!

Jacqueline (via facebook)
Heerlijk ik kan het iedereen aanraden!

Dan (via facebook)
Maud is very intuitive and has a lovely caring touch. She’s dedicated and works with you to address your issues. Well recommended

Isabeau (via facebook)
Ik heb mij nu meerdere keren laten masseren door Maud. Ze weet precies waar ze heen moet, krijgt dat door en behandeld zeer gericht. Het geeft een tintelend gevoel wanneer zij haar energie naar plekken stuurt waar de spieren helemaal vast zaten. Hele mooi ervaring. Al na twee keer masseren was mijn rug weer soepel en waren mijn pijnlijke schouders verleden tijd. Daarbij geeft Maud tips voor een goede houding en vitaminegebruik.