Blue Dot Energy

De Blue Dot Energy is een energie die door sommige dieren wordt gebruikt om een nieuw lichaamsdeel aan te laten groeien (ledematen, staart). Wilhelm Reich beschreef in 1945 deze energie als ‘kleine blauwe stipjes’ binnen in elke celkern. Hij noemde dat de Orgone Energy.

You tube filmpje van Wilhelm Reich over Orgone Energy:

Gebruikmakend van sterk vergrotende microscopen ontdekte hij dat deze slapende energie zichtbaar is in elke cel van het lichaam. Hij ontdekte de enorme kracht van deze energie. Maar hij was zijn tijd ver vooruit en werd verguisd door zijn tijdgenoten.

In het midden van de jaren ’70 van de vorige eeuw breidde een groep wetenschappers aan de zuidkust van Australië het werk van Reich uit. Zij bestudeerden het regeneratieve vermogen van kleine soorten salamanders en zeesterren. Ze ontdekten een meetbaar energieveld dat in het lichaam aanwezig was terwijl de organismen een nieuw lichaamsdeel aan het her-scheppen waren. (her-scheppen = Re-genesis)

Die energie bleek ook bij mensen aanwezig te zijn. Als een mens nog een foetus is, is die energie nog enorm krachtig. Na de geboorte gaat de voltooiing van het lichaam nog door met behulp van de Blue Dot Energy. Als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van de ‘kleine blauwe stipjes’ binnen in elke celkern.

Wat ‘Blue Dot Energy-therapie’ doet, is de cellen van het eigen lichaam weer activeren. Het lost energieblokkades die zich als ziekten manifesteren op en regenereert zieke cellen naar gezonde cellen.