Over

Mijn interesse in Regenesis was gewekt, nadat ik al heel lang op zoek was naar een methode om met mijn heldervoelendheid iets te kunnen doen. Met mijn nuchtere inslag was ik al tegen aardig wat zweverige methodes aangelopen waar ik me niet prettig bij voelde.

Ik begon met het bijwonen van de workshop, omdat ik deze zo kort en handig vond. Binnen twee dagen maak je kennis met de basis van Regenesis, het in balans brengen van de wervelkolom.

De kennismaking met de Blue Dot Energy sloeg in als een bom. Die energie die ik vaak door mijn lijf voel gaan heeft dus een naam! Het voelde als thuis komen, een en al herkenning. Ik kan mijn heldervoelendheid combineren met de Regenesis therapie. Helemaal op mijn manier;

Eerlijk, praktisch en enorm effectief

maud_regenesis_certificaatZonder aarzeling ben ik dan ook aan de opleiding begonnen. Wat een liefdevolle en prachtige manier van werken, ik word er erg gelukkig van! Sinds mei 2015 ben ik gecertificeerd Regenesis-Healing Therapeut. In de tijd dat ik nu met Regenesis bezig ben, heb ik mijn draai gevonden en behandel ik op een directe manier. Ik vertel je wat ik tegenkom, altijd met respect voor jouw gevoelens.

Samen werken we aan jouw herstel

De verkleurende blaadjes in mijn logo symboliseren de transitie die de Regenesis behandelingen realiseert. Alleen in ons geval van dor naar groen blaadje!

Maud Nagel