De behandeling

De behandeling start met een intake, waarbij we jouw klachten en het doel van de behandeling bespreken. Daarna begin ik met de behandeling. Elke behandeling start met het uitbalanceren van de wervelkolom. In het begin kan dat de hele duur van de sessie in beslag nemen. Later, als het lichaam beter in balans is, zal dat minder tijd nemen. Daarna mag je lekker gaan liggen op een behandelbank en ga ik klachtgericht te werk, waarbij de nadruk ligt op jouw hele welzijn en niet op de klachten.

De behandeling is met kleding aan. Ik houd mijn handen zachtjes tegen het lichaam aan op zeer specifieke punten. Er zijn cliënten die een heel scala aan sensaties ervaren en anderen ervaren helemaal niets tijdens de behandeling. Dat maakt niet uit. Ongeacht of je bepaalde sensaties wel of niet voelt; de energie doet zijn werk altijd.

Veel voorkomende sensaties die mensen kunnen ervaren tijdens de behandeling zijn:

  • Een gedeelte van het lichaam wordt warm/koud/gaat tintelen/is gevoelloos of juist pijnlijk.
  • Het gevoel te moeten bewegen. Ga er niet tegen in, maar laat het maar gebeuren. Jouw lichaam zoekt door de beweging haar balans.
  • Ineens heel warm krijgen, het gevoel van een opvlieger. Plotseling over het hele lichaam of juist heel plaatselijk gaan zweten
  • Het gevoel hebben dat ik heel hard duw op een bepaalde plek
  • Hartgrondig gapen, boeren, of tranen
  • Misselijk worden, het gevoel niet meer te kunnen staan

Alle sensaties die je waarneemt, hebben een doel en zijn nodig om verandering te weeg te brengen.
Drink na de behandeling altijd voldoende water. Hierdoor kunnen giftige stoffen die je lichaam had opgeslagen en die nu vrijkomen door de behandeling, het lichaam zo snel mogelijk verlaten.

Duur van de behandelingen is ongeveer 75 minuten

Prijs per behandeling:

Regenesis behandeling volwassenen € 67,50
Regenesis behandeling kinderen tot 6 jaar € 30,-
Energetische massage (1 uur) € 55,-